Şehit Süleymanbey Ortaokulu

Vizyon: Her bireyin kendine özgü bir öğrenme modeli olduğuna inanan, ulusal ve uluslararası alanda saygın ve etkin standartlara sahip bir kurum olmaktır.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin genel amaçları doğrultusunda öğrenmeye istekli, yüksek karakterli, sorumluluk sahibi, ufku açık, özgüveni gelişmiş, yüreği yurt, millet ve insan sevgisiyle çarpan; aydın, yaratıcı, etik değerleri benimsemiş, bedenen ve ruhen sağlıklı, bilgiye kendisi ulaşabilen, idealist düşünen, eleştiren, çağdaş dünyada yerini alabilmiş bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: 2005-2006 Küçükler Voleybol Türkiye Birinciliği.

Pansiyon Bilgileri:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: 2016 TÜBİTAK Bilim Fuarı
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuz Şehit Süleyman Bey Yatılı İlköğretim Bölge Okulu iken, 2011 öğretim yılı sonunda öğrenci yetersizliği sebebiyle kapatılmıştır. 2012-2013 Eğitim öğretim yılında uygulamaya geçen 4+4+4 kesintisiz eğitim sebebiyle binalar 20 Haziran 2012 tarihinde ayrı ayrı okullara dönüştürülmüş, eski pansiyon binası Şehit Süleyman Bey Ortaokulu olarak hizmet vermeye başlamıştır.

Telefon - 266 713 0182

WEB - https://ssbeyoo.meb.k12.tr

Adres - İHSANİYE MAH. KURTULUŞ CAD. ŞEHIT SÜLEYMANBEY ORTAOKULU NO: 141/5 İÇ KAPI NO: 1 BANDIRMA / BALIKESİR

Yerleşim Yeri -

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 90 km uzaklıkta olan okulumuz, ilçe merkezindedir.