Şehit Süleymanbey Ortaokulu

Belgegeçer : 0
WEB http://ssbeyoo.meb.k12.tr
Adres : Kurtuluş Caddesi, Kapalı Pazar Yeri Karşısı No 70
VİZYON : Her bireyin kendine özgü bir öğrenme modeli olduğuna inanan, ulusal ve uluslararası alanda saygın ve etkin standartlara sahip bir kurum olmaktır.
MİSYON : Türk Milli Eğitiminin genel amaçları doğrultusunda öğrenmeye istekli, yüksek karakterli, sorumluluk sahibi, ufku açık, özgüveni gelişmiş, yüreği yurt, millet ve insan sevgisiyle çarpan; aydın, yaratıcı, etik değerleri benimsemiş, bedenen ve ruhen sağlıklı, bilgiye kendisi ulaşabilen, idealist düşünen, eleştiren, çağdaş dünyada yerini alabilmiş bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : 2005-2006 Küçükler Voleybol Türkiye Birinciliği.
Rehber Öğretmen : 1
Resim Sınıfı : 0
Müzik Sınıfı : 0
Misafirhane : 0
Kütüphane : 1
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : Tam gün
Kantin: 1
Yemekhane : 0
Revir : 0
Saatler : 09:00-15:25
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Doğalgaz
Lojman : Sayısı:0
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 90 km uzaklıkta olan okulumuz, ilçe merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler : 2016 TÜBİTAK Bilim Fuarı
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : Okulumuz Şehit Süleyman Bey Yatılı İlköğretim Bölge Okulu iken, 2011 öğretim yılı sonunda öğrenci yetersizliği sebebiyle kapatılmıştır. 2012-2013 Eğitim öğretim yılında uygulamaya geçen 4+4+4 kesintisiz eğitim sebebiyle binalar 20 Haziran 2012 tarihinde ayrı ayrı okullara dönüştürülmüş, eski pansiyon binası Şehit Süleyman Bey Ortaokulu olarak hizmet vermeye başlamıştır.